Daginstitution i Hjørring

Er du på udkig efter en daginstitution i Hjørring, eller har du brug for vuggestuer i Hjørring? Hos Birthes Dagpleje tager vi imod børn i alderen fra 0-5 år, så du behøver ikke lede efter hverken vuggestuer eller daginstitutioner, hvis du får dit barn passet hos mig.

Jeg er godkendt af Hjørring kommune til at passe op til 5 børn i alderen 0-5 år og lægger stor vægt på, at børnene kan udvikle deres motoriske og sanselige evner. Vi er dagligt udendørs og benytter os af bl.a. sandkassen i min have, men også de nærliggende skove og naturarealer.  

Birthes Dagpleje er en god erstatning for vuggestuer i Hjørring, da det kan være svært at finde plads hos de kommunale vuggestuer. Fordelen hos en privat dagpleje som mig er, at 2 år og 10 måneders reglen ikke gælder. I bestemmer selv, om barnet skal blive i dagplejen til de er 3 år eller ældre.

Jeg åbner 6.30 alle hverdage og lukker 16.30 mandag til torsdag og kl. 15.45 om fredagen. Det er dog muligt at aftale andre tider, hvis du har behov for det.

Forældresamarbejde

Jeg er meget fokuseret på et godt forældresamarbejde, bl.a. har forældrene meget at sige i forhold til hvilke aktiviteter, de gerne vil have, deres barn skal være en del af. Sammen finder vi ud af, hvad der er bedst for barnet og hvordan barnet kan videreudvikle sig. Jeg rapporterer desuden mine observationer til forældrene bl.a. også ved at uploade billeder til en lukket gruppe på Facebook, hvor forældrene har adgang.

Besøg min daginstitution

Er du interesseret i at møde mig og se, hvordan min dagpleje ser ud? Du er velkommen til at ringe til mig og aftale en tid, hvor du kan besøge mig. Mit telefonnummer er 26 15 07 35, og du er velkommen til at sende mig en e-mail på birthe.kjaersgaard@gmail.com. Mit hjem er i det nordlige Hjørring, kaldet Højene.